apple, hírek

Új HomePod 14.2 szoftverfrissítés

Az iOS és az iPadOS 14.2 mellett az Apple ma kiadott egy új 14.2 szoftvert a HomePod számára , amely magában foglalja az új Siri és Intercom funkciók támogatását. A mai frissítés néhány héttel a HomePod 14.1 szoftver megjelenése után következik .

A frissítéssel a ‌Siri‌ mostantól személyes pillanatképet nyújthat minden ‌HomePod‌ felhasználó napjáról, felajánlva a híreket, az időjárást, a forgalmat, az emlékeztetőket és egyebeket, amikor a “Mi a frissítésem?”

Az Intercom mostantól támogatja az iPhone-t , iPad-et , Apple Watch-ot, AirPod-okat és CarPlay-t , és a teljes méretű ‌HomePod‌ csatlakoztatható egy Apple TV 4K-hoz a magával ragadó hangzás érdekében. Az Apple frissítéssel kapcsolatos teljes megjegyzései a következők:

A 14.2 szoftveres verzió támogatja az új ‌Siri‌, Intercom és Házimozi funkciókat. Ez a frissítés hibajavításokat és fejlesztéseket is tartalmaz.

– Kérdezze meg ‌Sirit: “Mi a frissítésem?” személyes pillanatképének meghallgatása a napról, amely tartalmazza a híreket, az időjárást, a forgalmat, az emlékeztetőket és a naptári találkozókat.

– Intercom az ‌iPhone‌, ‌iPad‌, Apple Watch, ‌AirPods‌ és ‌CarPlay‌ használatával.

-Csatlakoztassa a ‌HomePod‌-ot az ‌Apple TV‌ 4K-hoz, és élvezze a sztereó, térhatású hangot és a Dolby Atmos hangot. Adjon hozzá egy második ‌HomePod‌-t a magával ragadóbb hangszínpadért.

A ‌‌‌HomePod‌‌‌‌ szoftver automatikusan települ a ‌‌‌‌HomePod‌‌‌‌-ra, de a ‌‌‌‌HomePod‌‌‌‌ manuálisan is frissíthető a byHomePod‌‌ frissítési útmutatónk utasításainak betartásával .

Az új frissítés információi itt érhetők el: https://support.apple.com/en-us/HT208714