iphone

Mikor jelentik be az uj iPhone 12-t?

Augusztusban az Apple nyilvánvalóan szeptember 10-i esemény dátumát szivárogtatta ki YouTube-csatornáján . De a vállalat nemrégiben elküldött meghívói megerősítik, hogy online eseményt tart, amelyet valójában szeptember 15-re terveznek . E nyomda alatt azt várjuk az Apple-től , hogy az új iPhone 12, 12 Pro és 12 Max helyett az új Apple Watch Series 6-ra és az új iPad-ekre összpontosítson (az Apple nem erősítette meg a telefonok nevét, de ezekkel megyünk) átmenetileg).

Ez azért van, mert bár általában szeptemberben látunk új zászlóshajó iPhone-okat, a COVID-19 járvány Kínában beszállítókat kényszerített leállásra vagy korlátozott kapacitással. Ez nemcsak az Apple szeptemberi készletét , hanem az értékesítést is befolyásolhatja . Az Apple bezárta amerikai kiskereskedelmi üzleteit is , bár most néhányuk korlátozott módon nyitott újra . Mindez azzal tetőzött, hogy az Apple megerősítette, hogy késni fognak az iPhone 11 folytatásai, talán októberig. A legjobban kitalált tippünk az iPhone 12 bejelentésére október 13-a vagy 14-e .

iPhone 12 és az 5G támogatás

Az ilyen zavarok és az Apple titokfátyla ellenére van néhány dolog, amit tudunk az iPhone 12-ről. Az iOS 14-ből és annak nyilvános bétájából eddig látottak alapján számíthatunk arra, hogy a telefon szoftveres funkciókkal rendelkezik, például widgetekkel , alkalmazással könyvtárak és kép a képben. A nem hivatalos hardveres pletykák tartalmazzák a hátsó kamerák 3D-s mélységérzékelését és az új képernyőméreteket. Az 5G csatlakoztathatóság hozzáadásával szintén lenne értelme, tekintve az Apple fő ellenfelét, a Samsungot, idén több 5G telefont is piacra dobott, köztük a legutóbbi Note 20 és Note 20 Ultra , valamint a zászlóshajó Galaxy S20 telefonokat . A későbbi idővonalnak lehetnek váratlan pozitív következményei is, beleértve a következőket:több időt adva a Verizonhoz hasonló fuvarozóknak az 5G lefedettség kiépítéséhez.

Amíg ez nem történik meg, nézzen vissza gyakran, mivel a legvalószínűbb és legvonzóbb pletykákkal folytatjuk a frissítést . És ha már az eszköz beszerzését tervezi, akkor itt három dolgot tehet az iPhone 12 előkészítéséhez .

A legnépszerűbb iPhone 12 pletykák

Az Apple szerint az iPhone 12 “néhány héttel később” lesz elérhető, mint a szokásos szeptember közepi bevezetés. Októberi megjelenési dátum lehetséges.
Négy iPhone 12 modell lehet, három különböző képernyőméretben: az iPhone 12 (5,4 hüvelyk), 12 Max (6,1 hüvelyk), 12 Pro (6,1 hüvelyk) és 12 Pro Max (6,7 hüvelyk).
Az iPhone 12 alapmodell olcsóbb lehet, mint az iPhone 11 699 dolláros kikiáltási ára.
Lehet, hogy az iPhone 12 telefonok 5G-vel rendelkeznek.
Előfordulhat, hogy az iPhone 12 nem tartozik fülhallgatóval vagy hálózati adapterrel.
Az iPhone 12 sötétkék színű lehet.
Az iPhone 12 hátrafelé néző kamerája (i) 3D mélységérzékelő technológiával rendelkezhetnek.
Bejelentés dátuma: Esetleg október
Úgy tűnt, hogy az Apple félreértésnek tűnik, egy Twitter-felhasználó közzétett egy képernyőképet az Apple szeptember 10-re tervezett élő közvetítéséről . Az esemény dátuma és ideje megjelent az Apple YouTube oldalán, majd levették.

Az bejelentés lehetséges időpontja

Most azonban tudjuk, hogy az Apple szeptember 15-én tart rendezvényt, és nagy valószínűséggel nem az iPhone-ról fog szólni. Ezzel még mindig a levegőben marad az iPhone 12 bejelentésének dátuma. Egy másik mobil szivárogtató és a Front Page Tech műsorvezetője, Jon Prosser arról számolt be, hogy az iPhone 12-et egy október 12-i esemény során mutatják be , és például október 19-én szállítják.

forrás: https://www.telegraph.co.uk/technology/0/iphone-12-release-date-apple-uk-price-rumours-specs-news