Browse Month by March 2021
apple, hírek, telefontok, ulogarnituraplaza

Fontos frissítések az iOS rendszerekhez

Az Apple megkezdte az iOS 14.4.2, az iPadOS 14.4.2 és a watchOS 7.3.3 bevezetését, és a felhasználóknak a lehető leghamarabb telepíteniük kell a frissítést. “Ez a frissítés fontos biztonsági frissítéseket kínál, és minden felhasználó számára ajánlott” – mondja a vállalat a felhasználóknak szóló biztonsági tanácsadásban.

A jelentések szerint a frissítés egy olyan hiba felfedezésére adott válasz, amely lehetővé tenné a hackerek számára, hogy rosszindulatú kódot illesszenek be az érintett eszközökre, hozzáférést biztosítva számukra a felhasználók privát adataihoz, például a névhez, az e-mail címhez és egyebekhez. Az Apple szerint tisztában van azzal, hogy a sebezhetőséget kihasználhatták a vadonban. Egy biztonsági támogatási dokumentum szerint a frissítés kijavítja az “aktívan kihasznált” hibát.

“Az ártó szándékkal létrehozott webes tartalom feldolgozása univerzális, webhelyeken átívelő parancsfájlokhoz vezethet. Az Apple tudomásul veszi azt a jelentést, hogy ezt a problémát aktívan kihasználhatták” – mondja az Apple a sebezhetőség hatásáról. “Ezt a kérdést az objektumok élettartamának jobb kezelése kezelte” – tette hozzá a vállalat a leírásban. “Ügyfeleink védelme érdekében az Apple nem hoz nyilvánosságra, nem vitat meg és nem erősít meg biztonsági problémákat, amíg a vizsgálat meg nem történt, és általában javítások vagy kiadások állnak rendelkezésre” – mondja a vállalat a biztonsági frissítések oldalán.

Elérhető frissítés a következő Apple eszközökhöz

Az Apple kiadási megjegyzései szerint a frissítés elérhető … Tovább olvasom